Zonnestraaltje

img_8426
De zon schijnt in elk geval

Ik zie dat de zon schijnt,zou het weer gaan kwakkelen dan meer kans  dat  de dooi intreedt.De liefhebbers van natuurijs snakken  ernaar om te kunnen schaatsen op de vennen en hopen heel  stiekem dat er een dikkere laag ijs zal komen.

Het zal er om houden, ik heb onlangs mensen gesproken met hun bedoeling  om te willen schaatsen op de vennen.De schaatsen al  om zich heen gehangen en uiteindelijk ’n besluit genomen, om  geduld te moeten hebben. Degenen die pols hoogte kwamen nemen  en  het  schaatsen ’n warm hart toe te dragen .

Voor die mensen  en de mensen onder ons door welke omstandigheid niet kunnen of mogen schaatsen, maak er maar een mooie  schaatsvrije dag van .Geniet van het buiten zijn,van  het moment,  dat de zon schijnt én met het zonnetje in je hart.Een kleine troost :mocht het dit jaar niet lukken  op  natuurijs,heel goed te begrijpen dat dit  het mooiste zou zijn ,maar je kan alsnog  indoor schaatsen.

  • Wees blij mét ’t zonnetje in jouw hart.
  • Zie je  het even niet , zonnestralen  schijnen voor jou!

Máár het is wel wintertijd en we zijn er nog niet …,het weer kan alle kanten op, denk maar aan …,het kan vriezen en het kan dooien .
Wees er op voorbedacht ,de schaatsen  nog niet te ver wegleggen ,grinnik.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s