Mooi moment

 

Prachtig!!! Deze buizerd die ik gezien heb …, heel  bijzonder.  Hij spreekt mij om de een of ander reden enorm aan.Het is  ’n wonderlijk plaatje ,dat dit zo mocht zijn.Hij bleef en gaf mij ‘n  kans…,draaide zich om en keek mij even aan en ik  hem gade  mocht slaan.

img_6829
Bijzonder moment
img_7154
Bijzonder moment

 Bijzonder  dat ik hem beschrijven mag. Hoe hij zijn vleugels uiteen  uitgeslagen heeft met ’n bepaalde reden op deze  plek ,  deze takken en  zijn  tijd speciaal te laten gelden en het zich  veroorloven.Van daaruit met zijn observatie  wat er op dat moment  in de wereld afspeelde (t) en van levensbelang .

Groet Plantster

4 gedachtes over “Mooi moment

 1. Hai Plantster 🌹

  Wat een bijzondere ontmoeting had je hier weer!
  De buizerd heeft je vàst al vaker in het bos zien wandelen en dacht…
  “Ze heeft veel belangstelling voor de natuur, dus laat ik haar maar eens verrassen en netjes voor haar lens gaan zitten zodat ze een mooi plaatje van mij kan maken”. 🤗

  Hoi hoi 🐞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s