Tunnelgraver

Hier ’n paar dagen geleden ,toen het redelijk mooi weer was, heb ik eens even naar ’n paar  gaten gekeken ,waaraan ik voorbij liep  ….wie zou er in wonen,zo op het eerste gezicht  begaf er zich niemand thuis.De hond keek  wel opmerkzaam ,het is een speurder haha en weer verder gelopen

Om oog in oog te komen staan was niet mijn bedoeling ervan,misschien  zijn ze niet thuis of in een diepe slaap.Of ze houden zich stil of het is gewoon een of ander konijnen hol,het kan allemaal.Het lijkt een beetje op een ondergronds tunneltje ,nietwaar.Wie zou  die tunnel hebben gegraven?

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s