Huntertrial

IMG_7519

 

Een Huntertrial is
een paardensport
Dit was afgelopen zondag
’n Jachtruiter en zijn paard
op een veld,terrein
of in het bos
Het gaat erom
zij op elkaar ingespeeld zijn
Naar gelang
het aan de ervaring van ruiter
ligt én natuurlijk het paard.

Ik zag op ’n gegeven moment
een paard zonder ruiter
Hoe het met de ruiter  gesteld was
heb ik niet kunnen achterhalen
‘t  zal hopelijk met ‘n  sisser aflopen
Het paard rende galopperend weg
Het had waarschijnlijk  er genoeg van
met grote snelheid  ervandoor
Of hij bekwaam was
om zijn weg  terug te vinden
is een goeie vraag
Misschien op huis aangerend??

 

Groet Plantster

 

6 gedachtes over “Huntertrial

  1. Haha dat was ik met Herman, de schimmel,je moet allebei sportconditie hebben hardlopen en krachttrainingen om deze sport te beoefenen en vallen hoort daar ook bij. bij hindernis 10 ging het mis, ik viel d’r af en Herman liep over mij heen en rende naar huis gelukkig werd hij op tijd opgevangen door vriendin van mij, en ik beetje bont en blauw maar dankzij bodyprotector geen gebroken ribben, een sport niet zonder gevaren, maar de volgende dag liepen Herman en ik weer in het bos

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb ’n foto van jou op het paard van tevoren gemaakt.Nu ik alles op een rijtje zet…,dat jij als ruiter van het paard bent gevallen.Het heeft waarschijnlijk zo mogen zijn dat ik jou met toeval mocht ontmoeten .Gelukkig dat dit avontuur voor jou als ruiter en voor je paard Herman goed is afgelopen.Bij deze mijn dank voor jouw aanvullende reactie…, wel leuk om te vernemen!! Wie weet…, komen we elkaar daar weer ’n keertje tegen 😀

    Groet Plantster

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s