Gele kornoelje

 

 

Om strakjes het een en ander te willen verpotten ben ik vanmorgen naar de boerenbondswinkel  geweest aangezien de potgrond van 70 liter  nu in de reclame was. En heb mijn hond daar in de buurt gelijkertijd uitgelaten:hond):.Wat mij in gedeelte van een groenstrook/plantsoen opviel…, waren vooral de gele kleuren van de kornoelje met hun  fleurige fragiele bloemetjes. Ook hoorde ik roodborstjes onderling met hun bekende roep.Met de potgrond alvast in huis …,zou ‘t  zomaar kunnen zijn dat lentekriebels worden aangewakkerd      😀

Groet Plantster

 

4 gedachtes over “Gele kornoelje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s