Ekster

IMG_8973 - kopie
Ekster

 

Deze ekster liet zich horen aan mij,het was eigenlijk zijn bepaalde roep .Hij riep mij niet dat was mij duidelijk haha ,maar aan zijn roep kon ik hem wel herkennen. Volgens mij is hij familie van de kraai ,nee hoor niet de familie van BNN Hans Kraai (knipoog). Terwijl de ekster zijn stappen over het gras ondernam leek hij geheel niet schuchter en keek alert uit zijn ogen.Op gezette tijd waar het op leek dat hij het nodig achte, vloog hij iets verder met telkens weer op de grond zijn landing.Het was voor de verandering wat betrof deze wandelroute ,met voor de hond dan ook andere geurtjes .Een momentopname terwijl  ik de ekster gadesloeg en ook ik ging weer verder als wandelend …,met mijn hond.

 

Groet Plantster

Een gedachte over “Ekster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s