Vogel gespot

IMG_8185 - kopie
De hond uitlaten als een wandelend avontuur  ..,zoals ik hier ‘n  groene specht  op toevalligerwijze  zag..,hij was bezig om voedsel te zoeken op de grond .De foto is niet zo duidelijk als ik zou willen…, want ik  stond op grotere afstand , vóór hij weg zou vliegen.   🙂   Ik heb de groene specht  nog niet eerder opgemerkt , dit was  ’n leuke verrassing …, nu ik deze gespot heb .(20-03-2018)
IMG_8138 - kopie
Deze Vlaamse Gaai…, triest voor woorden, heb er weinig woorden voor…, “noodlottig ongeval”
IMG_8104 - kopie - kopie
Uit de wind ,bij ‘t  water en in de zon… glurend achter ‘n  tak zat de reiger op zijn gemak.
IMG_8094 - kopie
Roodborstje hipte van tak tot tak. even ging hij met mij mee.Ik ging erin mee.Genietend!

 

IMG_7939 - kopie

 

 

Groet Plantster

7 gedachtes over “Vogel gespot

  • Ja ik vond het ook heel leuk! Wij zullen elkaar vast en zeker nog vaker zien. Ik vind je foto’s en de teksten prachtig, wat een talent heb je. Mag ik je blog ook aan iemand anders voorstellen of wil je dat liever in eigen hand houden? Groetjes en een fijn weekend met mooie fotomomentjes. Karin.

   Liked by 1 persoon

 1. Hoi Karin.

  Mijn dag kan niet meer stuk.DANK JE !!

  Als jij iemand kent die ook van de natuur houdt mag je natuurlijk mijn blog bekend maken
  “Zeg het voort…, zeg het voort” Men zegt weleens hoe meer zielen hoe meer vreugd.
  Hierbij dan ook vrijblijvend de mogelijkheid om volger te worden en/of te reageren of like . Zou het leuk vinden.

  Bij deze ’n zonnig weekend met het zonnetje in je hart.

  Groet Plantster

  Like

  • Dan ga ik zeker je blog bekend maken bij een aantal mensen. Hoe moet ik volger worden, snap het niet zo goed. Is dat bij contact mijn gegevens opgeven? Je hond hoorde me vanmiddag eerder dan jij zelf, was wel grappig! Zelf vanmiddag ook een groene specht in een boom gezien, niet zo’n mooie foto als jij hebt, kunnen maken, maar ik was er al reuze blij mee. Nog een heel fijne zondag. Tot de volgende wandeling! Karin.

   Liked by 1 persoon

   • Hoi Karin.

    Ik was in de ban van het fotograferen. 🙂 Mijn trouwe viervoeter was inderdaad alert en hoorde dat jij hem riep…, hij voelde zich geroepen haha.Wel leuk dat je ook ’n groene specht gezien hebt! Als ik mij niet erin vergis,kan men volger worden door rechts beneden op het scherm op volg te klikken dan zie >meld mij aan en met je email adres daar in te vullen wordt je email volger.Dan krijg jij een mailtje in je mailbox als ik iets gepubliceerd heb .Suc6 .Hopelijk dat het op deze manier lukt!! Dank voor de moeite!!

    Hartelijke groet Plantster

    Like

 2. Volgens mij is het gelukt, want ik kreeg wat via de mail door van jou. Leuk hoor. Ik heb al heerlijk gewandeld in de zon. Lief Syrisch gezin tegengekomen. Waren de zwanen ook aan het bewonderen. Kleinzoon komt zo voor 2 nachtjes, dus andere dingen te doen. Zie je vast wel weer snel. Groetjes en kroeltje voor je viervoeter , Karin.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s