Hartverwarmend

IMG_7842 - kopie

Lieve bloglezer(es ,

bij deze wil ik jullie laten weten dat ik op dit moment dankbaar ben , juist voor degenen die mijn blog nog steeds lezen en/of trouw volgen.Al was het vandaag  op zaterdag 17 maart steenkoud, toch voelde het vandaag hartverwarmend…, mede door jullie spontane leuke reacties en/of likes op mijn blog.Het gaf  deze koude dag  een  warme betekenis , dank je!

Ik wens jou  ‘n  mooie voortzetting  van deze avond.

 

Groet Plantster

2 gedachtes over “Hartverwarmend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s