Dank!

IMG_7841 - kopie
Mijn dank > Suzanne

 

Dag lieve mensen!

Onlangs kwam ik deze blog tegen,(met name het hart spreekt) zij sprak mij zeer aan. Groene vingers van Plantster, zij heeft ook poëzie en gedichten over wat ze ziet. Ze heeft mooie foto’s en laat haar hart spreken. Ze houdt van de natuur en rouwt om wat mensen de natuur aandoen. Haar liefde voor de natuur zet je aan het denken. Haar gedichten, verhalen en foto’s zijn beladen met het verdriet van verlies en de schade die toegedaan wordt aan haar omgeving, de bewondering voor de schoonheid van de natuur en de liefde van planten en dieren. Een van haar posts roerde mij enorm, ik was aangeslagen toen ik deze foto zag. Zij inspireerde mij om ook een gedicht te schrijven.

Lieve Plantster, deze is voor jou, zoals je ook op je blog zegt “uit het oog, niet uit het hart”

 

Aan de voet van een boom
ligt een verlaten droom
Heeft een kind zijn hart verloren
Waar het verdriet is geboren
Zijn vader die hem achterliet
een gapend gat van verdriet
het gedenkteken deelt zijn smart
en zegt
Uit het oog niet uit het hart.

Liefs Suzanna

 

Mijn dank aan Suzanna!

Groet Plantster

Een gedachte over “Dank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s