Winter 2018

 

Zaterdag 3 Maart 2018

Het was een en al bedrijvigheid bij het gedeelte  van die Vennen waar je gewoonlijk bijna geen mens ziet , kon je nu  bij wijze van over de hoofden lopen als wel ’n vreemde gewaarwording.Kinderen op een sleetje door hun te enthousiaste vaders getrokken, ook enkele keren sleetjes omgekieperd .Of kinderen op een sleetje met een schep met sneeuw in hun handen, hun wijs vinger proevend van de sneeuw .Moeders met kinderwagen die met een bepaalde snelheid hun schaatsrondes maakte terwijl de kleine vroeg met het schaatsavontuur kennis maakte .Er waren allerlei  wintertafereeltjes te zien, alleen dat al.Hoe  kleine kinderen werden ingewijd op het fenomeen natuurijs …,  je zag het aan de snuitjes ….,je kon er veel vanaf lezen .

Groet Plantster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s