‘Siberische’ kou

IMG_7271
Enthousiaste rennende hond  op natuurijs .

 

 

Je wapenen met warmere kleren tegen de extreme  Siberische kou …,die nu in ons land is komen aanzetten.In het zonnetje op ’n beschutte plek scheelde ‘t  gisteren wel een beetje met de winterse kou.Uit de zon…, waar de wind behoorlijk koud aanvoelde liever niet stil te gaan staan.Met om me heen te kijken hoe enkele mensen op het ijs gingen.., bijvoorbeeld met ijshockey .Ook een hond met enthousiasme en  snelheid op het natuurijs hetgeen de hond niet van de wijs bracht. Ik haal het maar niet in mijn hoofd om mijn hond zó hard op het natuur ijs laten rennen.Trouwens het lijkt me niet zonder gevaar met risico’s van dien aard .Die hond  was zich totaal  er niet ervan bewust ,hierbij heeft zijn bazin de eindverantwoording ,die ligt altijd bij haar.Zoals ik er tegen aankeek lag het ijs gisteren  minder mooi erbij dan de laatste keer hiervoor .Het was  nu nogal ribbelig  en je moest alert blijven met onbetrouwbare stukken ijs aldus ‘n  schaatser waarmee ik in vluchtige gesprek raakte.Hij had zijn schaatsrondes voor gisteren erop zitten aldus betreffende…, was tevreden erover.Leuk te vernemen nietwaar.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s