Geluksmomentje

 

IMG_6956 - kopie

Als de buitentemperatuur op min staat ben ik al blij  met een behaaglijke warmte binnen .Met de zon die naar binnen schijnt en juist daar de hond gaat liggen om te genieten voor zijn rust met  zonnewarmte.Zolang of kort  de hond blijft liggen en het voor de hond  weldadig voelt … hoe hij ontspannen  ligt  ,als ook  ’n geluk om te ervaren hoe de hond  voor mij is…, als trouw en gelukmakende :hond):

Met  buiten een roodborstje te zien hippen, laag op de grond met zijn bekende sprongetjes …,was de morgen ’n mooie aanzet voor de dag vandaag.Kleine! momentjes van geluk ,groots voor ’t gevoel.Een bemoediging het te beleven Met de  uitspraak zonder geluk vaart niemand wel, je mag in je leven een keuze maken …, vandaag kies je iets met geluk.., voor wat geluk. Geluk ermee!!Aan deze blog wat te sleutelen om dit  bericht  te  publiceren.Het voelt ergens als ‘n  heel klein mini gelukje .Al met een bepaalde gedachtegang  en er vandaag toch ook iets van te willen maken …,  met wat geluk.

 

Groet Plantster

 

IMG_5597 - kopie
Met geluk vind je soms ’n klavertje 4    

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s