Dakloos

IMG_2725 - kopie
Geen dak boven je hoofd

Bij het zien van een dakloos schuurtje…..
Dakloos in wintergetij,geen dak boven je hoofd.De wind waait erdoor heen,  het voelt koud en met de temperatuur onder  de blote hemel  een plek,je bent afhankelijk van het weer dat zich afspeelt .Toch ben je blij als de zon straalt als verwarmend schijnt of in de nacht als de sterren flonkeren aan de hemellucht, op de eerste rang.Je laat de regen naast je afglijden,de natte sneeuw, met de beperking van een bouwval ,het  is jouw wintermantel.Sommige niet anders willen of kunnen leven…. met  hun principes.Men heeft hulp nodig maar niet ieder accepteert hulp van buitenaf.Het is stof tot nadenken,dat er mensen  zo leven ,voor hun is dit realiteit.

 

Groet Plantster

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s