Bloeiwijze

IMG_2784 - kopie
Uitgebloeide ‘hortensia’ laat nog van zich spreken ,’n  andere kijk erop …, mooi geleken

 

In  bloei of uitgebloeid …
Wat je in de natuur gadeslaat,’t een met ’n nieuwe start in bloei te willen geraken daarbij de ander uitgebloeid.Het is ’n groei en bloeiwijze en beiden behoren in het leven.Als een seizoen bijna voorbij lijkt te zijn ,staat er weer ’n ander getij te popelen…,met in vooruitzicht ’t voorjaar om te ontspruiten.Aangezien een dezer dagen gevoelsmatig de temperatuur richting voorjaar aanvoelde stonden er al enkele gele  forsythia takjes in bloei. Zoals men allerlei schommelingen in de natuur ervaart, het telt voor bijna ieder mens,dier en plant!Zo ook dit winterseizoen aan ieder voor bij gaat met klimaat en weersveranderingen als wel of niet gebalanceerd.

 

Groet Plantster

Een gedachte over “Bloeiwijze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s