Paddenstoel (6)

IMG_2044 - kopie
Door de grootte van de omtrek van deze deed mij denken aan ‘olifantenpoten’

 

’n Aantal van de paddenstoelen vielen mij vorige week nog op, door hun grootte of juist door het aanzien ervan.Aangezien ik ze pas gezien heb op rustige plekken ,waar ik niet vaak wandel .Ik ben er achter gekomen…, of als ik het al niet geschreven heb,dat er  heel veel diverse soorten zijn,veel meer dan je erg hebt.Waarvan ik  nu geniet…,eigenlijk niet voor mogelijk gehouden dat ik deze toch nog zou tegenkomen.Heb geen idee hoelang ’t paddenstoelseizoen aanhoudt .Het zal mij verbazen, misschien er paddenstoelen in het hele jaar te zien zijn. Al met al des te meer,behalve die welbekende paddenstoel “rood met witte stippen”. Om ze in de natuur op hun plek te zien waar zij stonden/ groeiden ,daar ik bij uit mocht lopen, juist hetgeen wel iets heeft als besluit van dit blogbericht.

 

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s