Paddenstoel (3)

 

 

Hierbij laat ik nog even ’n zestal paddenstoelen/schimmels of zwammen de revue passeren .Deze foto’s heb ik kort geleden ook tijdens ’n wandeluitje gemaakt. Waarbij mijn hond aanwezig was,anders zou dit feestje niet doorgegaan zijn,haha.Het is een mooie gewaarwording dat er zoveel paddenstoelen in de natuur te zien  zijn ,daarnaast het een en ander te beleven, dat maakt het wel bijzonder…, omdat ik erbij uit liep. Dankbaar met een belevenis van betekenis.En deze foto’s als eindresultaat publicerend…, om  aan jou te laten zien.

Fijne  najaarsdag!

Groet Plantster

Een gedachte over “Paddenstoel (3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s