Natuurpoort

 

IMG_5396
‘Groen uitgeslagen en aandacht te vragen’

 

IMG_5342 - kopie
‘Natuurpoort’

 

Eergisteren op vrijdag ,als wandel uurtje naar ’n bosrijke omgeving geweest …, een mooie provincie met name Brabant.De sleutel heb ik in de poort van de natuur gestoken,daar hoorde mijn hond natuurlijk ook bij, om in de natuur te vergapen aan wat ons aansprak.Er was voor de hond meer dan genoeg te snuffelen met onbekende  en/of nieuwe geurtjes als natuurbelevenis….

IMG_5479 - kopieVoor we naar huis wilden.., even naar ’n restaurant hetgeen gunstig  erbij stond voor deze gelegenheid. Met een kop cappuccino en ’n heerlijke apfelstrudel met!slagroom .Te menen dat we het verdiend hadden maar ook om de calorieën weer aan te vullen, die we tijdens het wandel uurtje hebben verloren.De hond kreeg zijn bak water en liet hem ’t ook goed smaken ,hij lustte er pap van haha en ging onder de tafel liggen….

:lap1:Bij deze wens ik jou ’n mooie zondag!

Groet Plantster

2 gedachtes over “Natuurpoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s