‘Zondagse’ lucht

IMG_4506 - kopie
Gistermiddag op zondag vijf november 2017 …,’n  mooie blauwe lucht en witte wolken met op de achtergrond de bomen die er nog steeds redelijk groen bij staan. Het was gisteren aangenaam  weer om buiten te vertoeven.’n Tijd later veranderde ’t weertype geleidelijk en daardoor  zag ik weer  ‘n  andere lucht.Het weer is nogal afwisselend…,men zegt weleens: “niks is zo veranderlijk als het weer”. Ik heb er gistermiddag lucht van gekregen haha.

 

IMG_4563
Er waren gisteren vrij veel mensen op de been ,waaronder ook ouders met hun kleine kroost.Leuk om te zien hoe enthousiast die kinderen waren. Op ‘n  gegeven moment zag ik plotseling in de verte een dreigende wolkenpartij.Het werd tijd om naar huis te gaan want ik was niet voor de regen gekleed.Inmiddels thuis merkte ik later dat ‘t  na /door  de regenbuien buiten frisser aanvoelde.

 

Groet Plantster

Een gedachte over “‘Zondagse’ lucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s