Door weer en wind

“Weer een weerpraatje,weer een praatje over het weer”

Ik keek  naar buiten en zag  hoe de regen zich door de stormachtige wind mee liet voeren en de druppels schuin op de grond vielen.Je werd stiekem wel kletsnat als je daar erdoor zou gaan ,maar in de middag waren het gelukkig geen langdurige buien van dat formaat.Het leek  hier rustiger weer  te worden en dus naar buiten om mijn hond  uit te laten.Dit gisteren maar vandaag waren het flinke plensbuien die zich afwisselde met zonneschijn.Even in beraad  ivm het uitlaten van mijn hond.Haha.Krijgt vervolg. ..

Ramen zijn een mooie uitvinding zoals het daglicht binnen komt  en als ware toch een verbinding met het buitenleven  …,voor zover je oog kan reiken.Elke keer verandert er buiten iets ,dan ook als ik de zon erdoor zie komen . En iets verder er  ook een  donkere grijze lucht hangt,daaronder weer ’n gedeelte blauwe lucht mét een groot wolkenpartij.Heel afwisselend en met de hond  erop uit.Wandelen  of uitlaten van de hond heeft telkens een bepaalde charme vind ik,Van  de wandeling teruggekomen, met de gedachten eraan  al met al toch nog een mooi uurtje  is geworden met de nodige beweging.Beweging is goed voor mens en dier nietwaar.Door weer en wind een wandeluurtje te kunnen beschrijven,hoe dat is.Met wat ik mag tegenkomen …,voor mij van betekenis.Elke dag is het anders,dat maakt de dag uniek.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s