‘Titel’

Een verhaaltje zonder een titel ,dat moet toch ook kunnen, het nu eens te gaan proberen….Niet alle mensen hebben trouwens ’n titel die ze voor de naam zetten.Al heb je wel of geen titel voor de naam …, dat wil niet altijd iets zeggen over de mens zelf .Het kan ’n richting aangeven waarover iets gaat, met wie je te doen of te maken hebt.Het gaat om de mens achter de titel …,als mens een ere titel hebben verdient.

Wat zal ik eens gaan schrijven op dit blad,dat is uit het niets heel wat.
Al wat de natuur mij aanreikt, waarover ik schrijf is iets… wat me verrijkt.
Die dingen dichtbij mogen ervaren, ’t een en ander vergaren.
Gewoon zijn …,in verbinding staan bij ’n lach en traan..
Als ik bij me zelf ten rade ga is het iets waar ik bij stil sta.
Ik reis op mijn manier wat ik meemaak ,dus hier.
’n Vriendelijk woord of glimlach al mooi op ’n dag.
Begroeting onderweg zegt mij iets, het is meer dan niets
“Het zijn de kleine details die ’t doen”!

 

Groet Plantster

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s