Natuur spreekt

 

IMG_9247 - kopie
Een zomers plaatje

 

De natuur spreekt voor zich.., een bepaalde rustige sfeer  die er op dat moment  heerste,zoals  de natuur zich liet zien tijdens een fietstochtje in een prachtige omgeving.Het was hartje zomer anno 2017 wanneer ik daar rond  fietste en genoot  van  ’t zomers weer met een heerlijke temperatuur.De dagen gaan wel ontzettend snel voorbij ,waarop ik me betrapte tijdens het trappen van de fietstrapper .En ‘t  morgen weer ’n andere beleving kan zijn met een geheel andere waarheid …, hoe je de dag invult. Voor je er erg in heb is de ochtend begonnen  dan ook  gauw de avond zal invallen .Met al wat je meemaakt of wat je niet meemaakt  is hoe jij je dag invult .Het is  ’n kunst met en door de eenvoud en dat maakt de dag voor wat deze is.

 

Groet Plantster

 

 

 

3 gedachtes over “Natuur spreekt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s