‘Miezerig’

Op deze miezerige zondagmiddag open ik  mijn blog …., en wat aantekeningen te maken .Op dit moment kijkt de lucht  buiten nog wat te donker,even afwachten wat er uit die lucht zal vallen. Ik zie al enkele spetters die zich naar naar beneden laten vallen.Het was vanmorgen zonnig ,maar ’t geplande schema van mij kwam daar niet mee overeen…, dus  maar geduldig af te wachten wanneer deze spetters willen  ophouden.Geduld is een schone zaak,dus ik ben bezig met een schone zaak grinnik.Kop thee is nog te heet ,daar ik nog van wil genieten onderwijl ik dit  op ’t toetsenbord  ga tikken.Niet precies weten welke woorden er ontstaan,dus ik laat ’t weer  uit de losse hand  komen ,dan deze regels en de zinnen  er uit voortvloeien.

Afbeeldingsresultaat voor regenweer quotes

Ik kijk  af en toe ook naar de hond die heel rustig op zijn plekje ligt.Dus daarvoor hoef ik me niet te haasten omdat hij er heel tevreden bijligt.Ik kijk en ontmoet heel even zijn ogen…,zijn blikken  spreken voor zich .Er straalt een bepaalde gemoedelijkheid  vanaf met huiselijke rust,het is een weerkaatsing van deze zondag middag ….Het miezert buiten dat is wat minder,maar hier  binnen heb ik er eigenlijk geen hinder van,dus waar heb ik het over haha,ja juist een miezerige zondag….

Met  momenteel muziek  van  Rowen Heeze op de achtergrond,met aan  de knoppen van de regionale radio de muziektechnicus …,die ik ken.Hij zorgt ervoor dat er op tijd  ’n muziekje te horen is nadat er ’n presentator zijn woordje gedaan heeft  …echt  passend voor een zondagmiddag zoals deze …,om daarvan gelijk te genieten.

Afbeeldingsresultaat voor miezerig weer

Het komt zo het komt,’t is ’n gewone  zondagmiddag …”gewoon’ deze zondag die er weer heerlijk tussen zit ….,van  doen waar je zin in hebt of niks te doen.

Afbeeldingsresultaat voor na regen zonneschijn

Volgens mij doet de lucht een poging om lichter te  worden ,zo het het buiten opklaart lukt het mij zeker ook deze middag verder te klaren…. en waag ik mij ’n sprong naar buiten om te zien wat deze middag voor mij  nog in petto heeft.

Fijne middag voor jou!

Groet Plantster

Een gedachte over “‘Miezerig’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s