GFT

Bij een parkeerplaats

Waar mijn auto geparkeerd stond zag ik in de berm wortelen liggen.Mijn auto heeft wel PK of wel paardenkracht.Een paard heeft graag een worteltje maar mijn auto heeft liever benzine.Ik heb nog niet eerder ‘n  paard gezien die daar ‘geparkeerd’ stond en vraag ik mij af ,waarom deze portie wortelen daar klakkeloos  zijn weggegooid.Het is en blijft bij ‘n  vraag  in het ongewisse ,het antwoord blijft waarschijnlijk achterwege .

*Gft-afval biedt u aan in de groene container.De groene container mag niet te vol: de deksel moet dicht kunnen.Geen GFT container?

Groet Plantster

Een gedachte over “GFT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s