Ugchelse Berg

Het was vandaag een omgekeerde wereld waar we hebben gewandeld   haha….met ’n vogeltje volgens mij ‘n  vink op de grond die  iets aan het zoeken was .En ’n voet en tennisbal lagen in de tak holten van een boom.
Ik ben deze keer bij de Ugchelse Berg  in het honden bos  op de Veluwe geweest .Daar hebben we  de  natte neuzen route ,een wandelroute van 5 kilometer gewandeld ,waar  mijn hond heerlijk los mee mocht…Het was de moeite waard en  eventueel voor herhaling vatbaar….

Het Hondenbos

* Voor de bezoekers die hun hond bij zich hebben is er een mooi honden bos. Dit is een omheind stuk natuurgebied van 10 ha waar uw hond heerlijk niet aangelijnd mag lopen en met andere honden kan spelen of ravotten.

Naast dit honden bos is er nog de gemarkeerde natte neuzen route; een wandelroute van 5 kilometer waar uw hond ook heerlijk los mee mag. Deze natte neuzen route gaat door open gebied. U vindt de route als u het hondenbos aan de achterzijde verlaat en is gemarkeerd door groene paaltjes met een witte hondenpoot.

Buiten het hondenbos en de natte Neuzen route dient u uw hond wel aangelijnd te houden, om zo de fauna binnen het natuurgebied niet te verstoren.

2 gedachtes over “Ugchelse Berg

 1. Hai Plantster 🌹

  Apart… die ballen in de boom en dat vogeltje (het is inderdaad een vinkje.) zo op de grond.
  Het lijkt wel een omgekeerde wereld, was het niet dat vinkjes hun voedsel meestal op de grond zoeken.
  Maar zolang er nog geen honden in de bomen zitten, valt het daar in dat… ” Hondenbos” wel mee. 🤗

  Hoi hoi 🐞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s