WOW!!

IMG_6896 - kopie

IMG_6897 - kopie
Prachtig!

Het is in dit weekend prachtig lenteweer en vooral op deze zondag,’t zou zelfs tot 20 graden kunnen komen,….dus  met volle teugen ervan genieten.Het weer voelt  dan wel warmer aan,met al 20 graden, omdat het opeens ’n hogere temperatuur is en dat voor  alleen vandaag…, zoals de weerberichten aangaven.Mijn  kanarie zingt  nu zijn hoogste lied .Het is een getalenteerde zanger op hoog niveau,daar ik van mij zelf niet zal zeggen want ik ben nu verkouden….
Ik wil hier de betreffende vlinderfoto’s ook aan jou laten zien.Hopelijk geniet jij er net zo van als ik.

IMG_6898 - kopie
Is het geen schoonheid?

Gisteren zag ik heel in de verte ’n buizerd op een weipaal zitten.Ook ’n aantal hazen  die een spelletje leken te doen met ’t achter elkaar aan  te rennen, met een snelheid van heb ik jou daar.Het is puur natuur wat er zich aan mijn oog voltrok.En dat de bloesem het zich bevallen, dat een dagpauwoog heel rustig  zijn tijd  ervoor nam om te kijken of de bloesem nog wat voor hem in petto had.Terwijl ik aan de koffie zat en mij zetelde in een gemakkelijke tuinstoel.Gauw een foto ervan…, ik moet erbij zeggen ,echt boven  alle verwachting ervan …, dat deze keer de vlinder er goed op staat. ’t Voelt als een beetje geluk zoiets al  en door  deze vlinder ,…. als  gewoon  maar  als ‘n  bijzondere  belevenis  te zien.Ik ben niet veeleisend,erbij te willen zeggen…
Groet Plantster

5 gedachtes over “WOW!!

 1. jij woont werkelijk in een schitterend gebied zo te lezen, nee helaas zie ik alleen maar de schutting van de buren zonder schitterende vlinders wel waren er hier veel wespen terwijl er toch niet zoveel bloemen staan.
  Maar schitterende foto’s weer
  groetjes Ton

  Like

  • Hallo Ton,
   wat de natuur betreft…, ’t kan ergens in de buurt of anders iets verder van huis ook beduidend mooi zijn,Het is maar net waarvoor de belangstelling is van iemand ….Ton,dank je wel voor je lieve reactie!

   Groet Plantster

   Like

 2. Hai Plantster 🌹

  Knap!… zoals je deze dagpauwoog weer op de foto hebt gezet en nog wel zo mooi gecombineerd met de bloesem.
  Het zouden zomaar posters kunnen zijn.
  Je hebt er zo te zien weer een hoop tijd en liefde in gestopt.

  Hoi hoi 🐞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s