‘Zon’dag

Het is  nu   Afbeelding op volledig scherm bekijken.

Vanmorgen was er nauwelijks of geen zon hier te bekennen maar het zal vanmiddag er zijn.Het zonnetje zorgt ervoor dat ’t de naam zondag  eer aandoet.Vanmorgen in de vroege ochtend was ’t buiten een geheel mistig klein wereldje, toch straalde er wel ’n rust vanuit .Mijn gedachten laten zich gaan en het zet mij aan het denken en doet me denken  nu even over deze zondag die zich nog mag ontplooien, wat er nog staat te gebeuren.In elk geval sta ik ervoor open ,het kan alle kanten op …,om naar rechts te gaan,,het kan ook zomaar links zijn,maar niet in de sloten te lopen grinnik.

Met de dag ga ik vriendschappelijk om want je weet niet of je de avond nog mag omarmen,ik ga er van uit dat ik dit mag.En dat ik nog enkele taken heb om uit te mogen of kunnen uitvoeren.Er vanuit gaan dat ik  aan ’t goede eind heb …, met mij zoveel mensen die zo ook hun weg  begaan.Ik hoop dat het levenspad bewandel baar blijft ,ondanks hobbels die zich voor kunnen doen.Het is een uitdaging  en straks ik trots mag zijn wat mij over de streep getrokken heeft ..,en de finish gehaald.

Al  deze ‘zon’ dag als ik zie hoe de zon zich aan het voorbereiden  was ,om zich door het grijze wolkendek door te dringen.Wat ik nu concludeer is …., achter de wolken  schijnt de zon.Hoe ik mijn dag ga invullen is aan de avond,dan pas weet ik dit.Als het  mogelijk is om het in ongewisse te laten, naar welke richting deze dag gaat .Het  leven is een soort  invuldictee  met elke dag in te vullen.Vooral  hoe het  ’t beste uitkomt en dat geldt voor ieder mens .Een ieder heeft zo zijn of haar eigen idee erover.In elk geval deze zondag doet zijn naam eer aan vanmiddag …, ’n fijne zonnige middag !

Groet Plantster

Een gedachte over “‘Zon’dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s