Vallen en opstaan

Bij de vennen  waren er ’n aantal mensen …,ook  hier bij deze ven .Degenen  die ‘t  aandurfden om nog gauw ’n poging te wagen of  aan het schaatsen waren.Wat ik zag dat ‘t  schaatsen  wederom bestond met  vallen en opstaan .Er waren erbij die het aandurfden en zich  enkele capriolen eigen maakten.Zij  hadden vanmiddag  nog deze kans…, om zich op natuurijs  te begeven .Met  hun schaatsen onder te binden  om  van het fenomeen ‘natuurijs’ te willen genieten.

Groet Plantster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s