Stemmen?

IMG_8282
Komende woensdag 20 maart is het weer zover!Zit de stemming bij jou erin of denk jij…, stemmen heeft geen zin.Men zegt elke stem telt ,ook wat helaas telt…, is geld.Hoe gaat men overstag… hoe pakt men de problemen aan die zich openbaren waarvoor men ’n oplossing zoekt en of nodig . Het laatste woord eroverĀ  is voorlopig niet uitgesproken. Groet Plantster

2 gedachtes over “Stemmen?

  1. Tuurlijk ga ik stemmen,
    Het was wel even lastig om dit keer de partijen te kiezen die het beste bij mij passen. Vooral met de “waterschapsverkiezingen” had ik het een beetje moeilijk omdat ik daar niks van wist, maar ik heb mij ingelezen en ben er helemaal uit!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s