Al slingerend

IMG_8199 - kopie
Het baasje/vrouwtje misschien in gedachten verzonken … nadat zijn of haar hond heeft gedronken.Tijdens het uitlaten van de hond zag ik nu een plastic bak opvallend op de parkeerplaats staan…,degene is zonder drinkbak op huis aangegaan.

Het is verbazingwekkend met wat je soms tegenkomt.Het is wat ik zie…, waarom weet ik niet.Het slingert hier en het ligt daar…, het is telkens ’n andere gewaarwording.Wat er eigenlijk niet thuis hoort op of door welke manier het er komt.Hetgeen aan de natuur wordt overgelaten.Er slingert steeds meer rond…., meer dan een aap in de bomen, hoe zou dat toch komen?Ha ha.Een grapje op zijn tijd hoort erbij …. en daarom ik dit ook zei.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s