Ter bezinning

IMG_4479 - kopie
Een nieuwe start

Ter bezinning met  een bepaalde gedachtegang over het reilen en zeilen, het niet elke dag van het leien dakje gaat alsof het vanzelfsprekend is.Je komt soms op een punt waar je bij uitloopt,herinnering,zoveelste vraag,met over gebleven …, het gemis van een dierbare.

Het lijkt net alsof  in een put gevallen en veel mensen niet voelen of weten hoe het werkelijk  met iemand gaat.Men heeft weinig animo…, aandacht voor mensen die het even niet zien zitten, met wat er zich afspeelt.

Met wat geluk  toch weer de draad zien op te pakken…, als ware een nieuwe start …,want aan de grond blijven of stil staan kom je niet veel verder …,wat niet de bedoeling ervan is.Met  die  mensen  die je positief motiveren, weer vooruit kunnen en met beide voeten op de grond.Laat gaan wat was ,accepteer wat is ,omarm wie naar je  toe komt .

Je kunt ook niet iedereen het naar de zin maken ,wel jezelf.Behalve naar het goede te streven met ’n bepaalde kijk of  visie erop met iets te willen, kunnen en het doen.Als het niet lukt om ene gedachte met de andere te verbinden.Het zij zo…

Het levenspad

Om  nieuwe uitdagingen aan te gaan daar jij achter staat, dan je te vermannen en ervoor in te spannen.Dat het niet altijd even gemakkelijk is…, heb je ondertussen geleerd…, met elke stap te nemen,een stap vooruit  soms ook twee achteruit.Ook ondertussen dansend verder en opgelucht te zijn.Het brengt jou naar de bestemming waar je van mag genieten, jezelf.

Eigen weg

Kom maar op…..in dit verhaaltje  met de  juiste hoofdrolspelers vandaag, je hebt jouw tijd ervoor gekregen om het op een rijtje te  mogen zetten.Het leven lijkt je toch toe te lachen met een tijd  in het verschiet dat voor jou de nodige vruchten zal afwerpen. Het is jouw feestje en past in het levensplaatje.”Eind goed al goed”.

 

Groet Plantster

Een gedachte over “Ter bezinning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s