Geluksmomentjes

IMG_5591
Op het frisgroene blad

Heel fijn is het  beleven…, waarvan je onderweg mag genieten.Van het mooie weer,ontmoetingen met allerlei mensen…, een ieder heeft zijn of haar eigen verhaal waaronder inspirerende gesprekken.Ook insecten die deze keer wat langer op het blad  of ’n bloesemtakje bleven zitten.

Wat ik nu wel even erbij wil schrijven was dat ik nog een vogel zag die bezig was bij een boomstam, eigenlijk  niet zo heel hoog als gewoonlijk,wat mij opviel was aan de achterzijde ’n rode kleur,wat ik zag toen deze wegvloog .Het was toch vermoedelijk een specht….

Er vielen mij  dus  ’n aantal mooie details op ,het voelde als gelukjes bijeen… noem ze voor het gemak “geluksmomenten”
Als ware even een met de natuur en met ’n glimlach op huis aan…, door deze bijzondere natuurwandeling ,mijn hond speelt een hoofdrol   🙂

IMG_5548
Even zijn momentje op deze takje

Ik wens jou ’n mooi weekend met ook ’n geluksmoment!

Groet Plantster

Een gedachte over “Geluksmomentjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s