Ik geef er ’n slinger aan

 

 

Ik geef er vanmorgen een slinger aan, of met wat kletspraat … >waar hebben we het over …, zoiets hé.Over zo’n kleine twee weken is het volgens de kalender voorjaar.Is bijna niet voor te stellen,maar ben mij zelf aan het wijsmaken dat het dan echt zo is.De winter is niet mijn favoriet, maar probeer wel het aangename  wat de winter in zich heeft met het onaangename de kou te vermengen.

 

IMG_6341 - kopie
Met roodkleurige hulstbes om de boel op te fleuren “BETERSCHAP”

 

 

Ik ben deze keer door de griep niet bespaard  gebleven,het lijkt er op als nu herstellende …, ben nog niet helemaal de oude…,ik werd wel op de proef gesteld  wat het totaliteit plaatje griep  met je kan doen.Met mij zijn er nog meer mensen die met de griep te maken hebben of gehad.In de tuin zag ik de hulst staan met ’n aantal rode bessen,zij vielen mij op door hun rode kleur …, ’t kleurt de boel op ,hopelijk fleur jij er ook van op. “BETERSCHAP” voor wie het ook kan gebruiken.

 

Groet Plantster

Een gedachte over “Ik geef er ’n slinger aan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s