Paddenstoel (1)

 

De herfst staat in het teken van paddenstoelen . “Ze schieten als paddenstoelen uit de grond ” grinnik.Deze natuurlijke schoonheden heb ik in korte tijd ‘verzameld’ tijdens het uitlaten van mijn hond.Dát maakt het juist heel speciaal .Het is min of meer geluk dat ik er zoveel heb gezien waar ik bij uitliep.Ik ben er niet speciaal voor op zoek gegaan…, ze stonden er zo bij waarop ik een oogje heb laten vallen.Een ogenblik  nu te mijmeren over deze geluksmomentjes .Al genietend en nagenietend…..

Groet Plantster

Een gedachte over “Paddenstoel (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s