Onderscheiding

Kaarsen zijn ideaal  om een sfeervol hoekje te creëren, voor zowel buiten als binnen. Je zet ze op een geschikte plek wat volgens je gevoel mooi staat.

 

Kleuren spelen overal een rol en als je jouw favoriete kleuren terug laat komen in de accessoires, dan creëer je een harmonieus geheel waar jij je thuis voelt en daar draait het om. Waar je hart is zou het mooi zijn dat je daar bent…. ook wie je mag zijn… Als je de modetrends op de voet wilt volgen dan heb je wel een nieuwe kans maar niet altijd geluk. Telkens veranderen is ook  niet altijd een must maar het is volgens de modetrends.Je eigen maken dat zegt wie je bent en niet als een ieder precies hetzelfde te willen inrichten… juist dat maakt het of hetgeen dat bij jou past… gewoon je eigen smaak … Ook als het financiële plaatje een rol spreekt… bij velen onder ons en dan toch er iets van te willen maken…Je net iets te willen onderscheiden en geen boodschap eraan om hetzelfde te willen inrichten als de buren. Het selecteert en zegt wie jij bent en dat siert je op zich al…. en  bij je zelf blijven … Met ook wel, weinig of geen planten als voorbeeld… Je hebt een bepaalde smaak en dat spreekt voor zich …. wetend wat een thuisgevoel geeft … hoe jij het voor je zelf wilt hebben. Het zegt wie jij bent en je hoeft met een ander niet te wedijveren. Het is waar hou jij van … daar jij van houdt dat kenmerkend is … jij bent wie jij bent… met veel, geen of weinig planten… Je snapt wel dat ik van planten hou … gewoonweg er van weg ben … het geeft mij min of meer geluk hoe ik het nu bekijk … Met een bepaalde blik … door de planten waarvan ik geniet … het moet niet maar ik mag het zo graag, voor zolang het kan…..

 

Een interieur kan robuust,strak, modern of klassiek zijn… door je eigen draai er aan te geven … dat is jouw stijl. Je kan natuurlijk tips gebruiken, het verwerven en verwerken met wat jij in huis hebt staan. Als het gewoonweg bij jou past … je niet te storen aan de ander … het zegt wel wat van de ander … over smaak valt niet te twisten … en dan ook niet te redetwisten, want daar schiet je weinig mee op … Je gaat je eigen weg … zo kom jij er ook …. als je naar het goede streeft … Wie ben ik om te zeggen … het wel of niet goed is … jouw gangetje. Het is en komt uit eindelijk goed! Tevreden zijn met wat jij hebt en niet met wat je mist … daar draait het om. Kom ik telkens bij de kleine dingen uit waarover het gaat … Het zijn de kleine dingen die het doen…

Groet Plantster

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s