As it net kin

Foto  Plantster

Als het niet kan zoals het moet,dan moet het maar zoals het kan.Als je iets niet
kunt doen wat je graag zou willen,wees dankbaar voor wat je kunt.Acceptatie is een woord dat niet altijd even gemakkelijk is,als je naar het goede streeft.
Iedereen maakt fouten en is menselijk. Uiteindelijk je mag er zijn, geloof in je zelf, vertrouw op jezelf ,je groeit ,je leert ,je bent oké.Als je je best doet ,meer kun je niet doen en past bij jou.|Het zegt wat over jou…, zo ook als je mij niet kent dan weet je niet wat ik heb meegemaakt en hoe ik mijn best hebt gedaan om te zijn wie ik nu ben en wat ik bereikt heb ik dit leven.Dat je ergens dankbaar voor bent is een ding, je dankbaar voelen is iets anders. Met gevoel en verstand een balans te vinden tijdens jouw levensreis …, het spreekt voor zich en het spreekt voor ieder.

Groet Plantster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s