Nesteldrang

<br/></dt> <dd class=

Een vogeltje was druk bezig om te nestelen met  ’t telkens in en uitvliegen.Ik heb hem een toepasselijke naam snelle jelle toebedacht  🙂 Hier zie je nog zijn achterste ,sorry….maar snelle jelle was me te snel af haha

Nu ik dit opschrijf ben ik een dag verder,het schetste mij  vanmorgen  enige verbazing toen ik de hond uitliet…,ik zag iets  in de berm  liggen …, >snelle jelle.En hierboven wat over een vogeltje geschreven en het snelle jelle  genoemd ,niet wetend dat die lekkernij  vandaag ….,als verloren in de berm er bij lag,is wel toevallig!

Snelle Jelle koek in de berm gelegen

Groet Plantster

Een gedachte over “Nesteldrang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s