Periodiek

Dank je wel voor jullie belangstelling  en speciaal de trouwe volgers!  Foto Plantster
 • Voor de trouwe blogbezoekers, voor alle lieve mensen als bloglezers die de blog  van mij nog steeds de moeite waard vinden en daarom volgers zijn geworden. Ik vind het bloggen kei leuk,waardeer het ten zeerste van jou dat je belangstelling hebt en hoop van harte dat je ervan mag en blijft genieten.
 • Toch kom ik met  een besluit aanzetten dat de kans groot is dat ik af en toe iets minder op de blog te vinden ben ,dit is de bedoeling per ingang van 1 mei.Het is  heel waarschijnlijk niet elke dag maar dan op bepaalde dagen dat ik aan deze blog werk, om mijn berichtjes te  publiceren.Ik zou je erbij willen zeggen ,het is vrijblijvend maar blijf de blog  in de gaten houden.Maar het kan ook zomaar zijn dat ik toch nog even tussendoor ’n bericht publiceer.Niks zo veranderlijk als de mens en het weer haha.
 • Hopelijk jij ’t begrijpt ….,’t bloggen vergt tijd en nu het prachtige zomerse weer er aan komt ,met daarnaast zoveel andere dingen op mijn pad .Het  besluit  als periodiek, in de komende maanden zonder de R in de maand om het een naam te geven, met vervolg…
  Fijne  middag!

Groet Plantster

2 gedachtes over “Periodiek

 1. Hai Plantster 🌹

  Begrijp helemaal dat je wat minder gaat schrijven, want er gaat niks boven…
  Het buiten van het mooie weer genieten!
  De berichtjes die je schrijft, komen vanzelf in mijn mailbox binnen.
  Dus volgen blijf ik je zeker.
  Al zal ik… ” je gezellige kletskes”, mooie gedichten en dito foto’s, die ik elke dag van je krijg, stiekem toch wel een beetje missen.
  Het was zo leuk om ze elke morgen bij een kopje koffie even lekker door te lezen.

  Hoi hoi 🐞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s