Jouw tuinhoekje

 

 

Voor de crea bea :’n  creatief hoekje dat niet misstaat met  wat oude spulletjes , die het net anders maken .Het hoeft niet altijd alleen met nieuwe dure spullen  te zijn . Zo  heeft een ieder haar eigen idee erover, daarnaast moet je over ’n beetje tuinruimte beschikken .Ook wel ‘n  beetje creatief denken en zijn om  al  een knus hoekje  in  te kunnen richten. Succes!

p1000593
Het is aan jou,hoe jouw tuinhoekje wordt, dát past bij jou

 

Waaraan jij  een  voorkeur hebt …,ga er gewoon mee aan de slag . Het straalt van jou af  en er van uitgaand  hetgeen  wat  jij mooi vind.  Wat ben je plan ,juist dát, je groeit er in mee  of in op , hoe  jij   jouw tuin&  zit hoekje   wilt veranderen . Niet  alles en altijd het zelfde  willen als bijv. je buurvrouw .Jij zorgt voor  ‘n  persoonlijke tintje eraan en dan daarvan  te genieten in  je tuin  ,met vanuit jouw ooghoek…. Voor je zelf  ‘n  gezellig hoekje >naar jouw smaak,hoe het ademt ,als bijvoorbeeld ’n ongedwongen landelijke sfeer .Of gewoon iets anders ,toch ook wel dat  echt bij jou past in  jouw stijl …, iets origineels.Niet altijd kunst of kitsch.

Het kan ook zijn dat  je  iets dergelijks  laat verweren of  juist met een likje verf je  eraan,  en zo ’n andere look er  te voorschijn komt.Het  is aan jou,  jij maakt een verschil  ,het wordt jouw hoekje,kenmerkend voor jou  en  past bij jou,…

Zo kan  ‘n  oud kastje  als wel of niet opgeknapt  al ’n ander gevoel geven.Het is tenslotte hoe  en wat jij erin ziet  en ook waarvoor jij dat hoekje creëert

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s