Voor en na kerst

 

 In de kerstperiode met ’n overdaad aan versieringen,om het winkelend publiek naar binnen te loodsen.De overkapping of wel een winkelpromenade is  tegenwoordig wel een uitkomst.Je kunt wel of niet slenteren… genieten van ’n kop koffie of thee
Een overkapping  op weg naar verwarmende winkels.Op een door de weeks dag  en je daarvan niet doorweekt thuis komt  🙂

Na de kerst… misschien er nog iets aan de vingers blijft hangen , nu de korting zich laat gelden,te weten dat niet iedereen veel heeft te besteden Voor degenen die ‘t  misschien niet nalaten ook kerstvakantie is.Je kunt het geld maar een keer uitgeven , ook na de kerst .Misschien dat het dan nog lukt om ’n goede slag te slaan. (het is geen golfbal hoor  haha)
Je moet ervoor wel  uit de deur… als  je  geen tijd of  zin hebt  dan komt het er niet van.Niet getreurd…

Nog even  in het jaar 2016

De ‘winter’ is onlangs officieel begonnen ,met  de troost erbij dat de dagen heel geleidelijk weer lengen. Met het weer van gistermiddag  het zonnetje dat scheen en met het  zonnetje in het hart.Het klimaat toch aan het veranderen is…

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s