Mooie mensen

Mooie mensen die ik mag tegenkomen, voor hun heb ik bovenal respect en bewondering .

Mooie mensen hoeven niet altijd  het uiterlijk te hebben als fotomodel,maar  het is hun innerlijke,daar straalt  ‘n  bepaalde schoonheid vanaf .De een vindt iemand knap terwijl ’n ander daar op afknapt ….Als je iemand tegen komen mag, die de stempel mooi  niet waardig  is, dan is het echt geen probleem van jou, maar het zegt  wel wat  van de ander.Je legt het niet bij jou neer,als jij naar het goede streeft .Het is ‘n  aardigheid om mensen te ontmoeten .Het ontmoeten is geen moeten,waarvan ik zo genieten kan.Het is  bij sommige mensen  ,’t lijkt  wel ’n beetje  op een kruising.

img_0205

Waar ik bij uitkom, of onze wegen of paden, zich even een verbintenis aangaan,al of niet in het kort of juist  met een gesprek of een gedag te zeggen.Of zelfs dat je op mekaar aangewezen bent  met werkzaamheden of vrijetijdsbelevenissen

Hoe jij je op ’n bewuste of zelfs wel  op  ’n onbewuste  dag voor de dag komt ,wie jij ontmoeten mag.Voor een ieder is het wel een levensles waarbij je even stil staat ,waarom je juist degene mag tegenkomen en  waarom jullie wegen zich verbinden ,of om daarna weer ieder op zijn eigen weg of pad verder te gaan ,Op elk moment,op welke dag dan ook.Zonder afspreken dat je mensen mag tegenkomen ,die in je hart nagalmen,een echo dat jouw goed doet .

img_0512

Om  die mensen  te  mogen ontmoeten die het goed met je menen ,en  hoe zij met eigen bereidheid  of manier een  steentje bij  willen dragen in de maatschappij.Je bent goed  zo je bent …als je bezig bent  om een ander tegemoet te willen komen .Al ’n kleine moeite doet  wonderen zoals  ’n vriendelijk woord,’n glimlach of gezicht ,dat kan al  de dag van een ander zonniger maken.Ook als ze even ’n duwtje in de rug  kunnen gebruiken hoe fijn is  ’t dan niet  om even  ’n ander ’n warm hart toe te dragen, wat er aan  bijdraagt  …het zegt wie jij bent,….. een mooi mens. 🙂

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s