Klim op , klim omhoog

 

Klim op ,klim omhoog

Als je je naar boven wil werken,sta je voor ‘n  belangrijke beslissing ,om die eerste stap te zetten . Het heeft wel wat …als ware ‘n  ladder waarvoor  jij  staat .Als je wat wil bereiken in je leven ,dan is het van belang  met de  eerste stappen ,om die te beginnen op  wel op de onderste trede , er extra bij te vermelden die vooral niet te vergeten.Het is op zich al ’n basis, zeker als  je de kans hebt en  ook je zelf wilt ontplooien of talent hebt, om je te mogen ontwikkelen Maar zie eerst maar eens om heel  rustig naar boven te klimmen,kijk goed waar je de voeten zet. Het heeft  wat weg van hard werken , onderweg kan je  het een en ander tegen komen of zelfs hoogtevrees  krijgen . Met andere woorden er kan iets  voorkomen  dat  er soms iets soms tegenvalt .Let goed op ,kijk goed om je heen en houdt je vast aan je  uitgestalde of voorbestemde  ladder ,het is jouw leven of wel ’t is jouw levensladder .En vooral als  jij ‘n  ultieme kans krijgt met de juiste mensen om te gaan en die om je geven . Ook mensen waarmee  jij  je mag omgeven  en die je begeleiden of zelfs ’n oogje in het zeil  willen houden.Om zelfstandig  erin  worden en een nieuwe levensfase in  en aan te gaan.Dus kijk omhoog ,maar niet uit de hoogte gaan doen,maar  je  omhoog  werken op werken > Klim op.Het woord nu even  vergelijk met een klimop die  zich  omhoog werkt en zichzelf  ook  goed  weet vast te houden .Je ziet  klimop  in bomen   ,die  zich  zijn weg banen en op die manier  zich  naar de hoogte werkt als  KLIM OP,vanaf de grond ,… zich omhoog werkend   🙂
Groet Plantster

 

2 gedachtes over “Klim op , klim omhoog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s