Fantasie

Met een beetje fantasie…. dat geeft ’t leven soms ’n vrolijk tintje.Zie hier beneden alsof het reusachtige benen en voeten zijn .Ik bekeek ze eens van een andere kant en ze  op te merken ,dat die stam  zich zo krom staande  kon houden en zich  zo al langer staande hield.Die boomstam ,maar nu alsof het een boomreus was….Zijn levensvorm die in de loop van jaren is ontstaan ,door welke oorzaken dan ook…dat zijn gedane zaken.

Even verder te kijken dan je neus lang is, dan zie je niet alleen  die dikke  mooie rechte boomstammen, waar je achter kan staan.Maar die kronkelbomen  ….hoe zijn die ontstaan ,…dat kronkelige is een verhaal op zich , het maakt hem ergens wel dynamisch , wat  die boomstam  heeft moeten  doorstaan …. in de loop van jaren  en van dag in dag uit

.Ondanks die stam  er zo krom  bijstaat,het heeft wel wat,ook dat behoort tot natuur ,hij staat er zo  bij… het zal er zo bij  te horen.Het heeft  iets met ’n bepaalde kijk op de natuur  met ’n artistiek  aanzicht ,je plots met enige fantasie  iets er  inziet ,….een levende schilderij ,als wel heel mooi  het een  boomstam betreft.

Een boom fantasie ….sprookjesachtig en ook wat spookachtig
Alsof die boomreus door het bos stapt,en alles aan  zijn laars lapt
  Kronkelige enige fantasie bewerkstelligt, ook wel daar het aanligt
De boomreus neemt grote stappen,dat wil ik je er bij verklappen
Hij is  weg met  een reuzensprong ,ondanks hij oud is en niet jong 🙂

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s