De berk

Als  je door de natuur loopt,dan kan ’t van het een op het ander moment zomaar  zijn, dat je ergens tegen aanloopt,terwijl je misschien anders daar achteloos aan voorbij gaat  Maar soms valt er wel iets op ,’t zet  je dan tot nadenken maar ook ’n gevoel dat erachter steekt.

Zoals het onderstaande….

De berk en een struikje,hoe sterk een berk op zich is,maar soms kan het zijn, dat een struikje goed te pas komt.Het lijkt net alsof het struikje tegen de berk  zei ,kom in mijn armen:)Samen zijn wij sterk ,jij mag groeien en ik zal er voor jou zijn.

Ook al moet de berk zich in een s bocht wringen,dan nog  met steun weet hij zich staande te houden.Zo krijgt  deze berk een tweede kans  om daar te blijven staan,waar hij zich ’n plekje mag toe-eigenen ,  wel met behulp van een of ander ‘boom’ struikje ….dat heb ik  hier toegelicht….

 

Als struikje heel klein,  dat al zo mag zijn
hoe klein ook dat jij nog bent
Hoe mooi ,krom of recht ,als ook niet slecht
natuurlijk…. de een leunt , de ander steunt
Het struikje en de berk,samen zijn  zij sterk
’t komt het wel goed,het doet beiden goed
Slaan er zich door heen,samen en niet alleen

 

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s