Voel je welkom

img_3521
Welkom op mijn blog

 

Bij deze wil ik jou uitnodigen om mijn blog te bekijken .Het is aan jou om van  deze gastvrijheid gebruik te maken,dus  in de eerste plaats  geheel vrijblijvend . Wat ik niet kan nalaten  om te zeggen ,het als bijzonder te ervaren dat er mensen zijn, die dit willen lezen, te reageren of zelfs te volgen.

Voel je welkom , als ware  ‘n  warmte die jij in ontvangst mag nemen.
Welkom voelen als ’n verademing,dat doet de mens goed ,in welk opzicht dan ook .
Erbij te vermelden buiten gesloten worden of voelen dat weer een ander verhaal is.Even kortsluiten ,ik hoop niet op een kortsluiting 🙂

Uit de grond van mijn hart , deze blog  zodanig samen te stellen ,dat   jij  er ook ’n sprankeltje van mag genieten.Het is aan jou en ook aan een ieder.Dat  maakt de blog juist  mooier ,met jouw belangstelling  ,…’t zegt al iets over jou  ,…als mens.
Op mijn manier de blog in te vullen ,dat in de eerste instantie  voor mijzelf  de opzet was, maar door en met jullie  krijgt mijn blog  een ‘gouden’ randje.

Groet Plantster

img_3275
Als  hartverwarmend, ….daarom ’t hart, als een rode draad  niet mag ontbreken ’n Hart dat klopt en zal spreken.Ik hoop dat het jou  mag aanspreken  🙂

Groet Plantster

Een gedachte over “Voel je welkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s