Waar gaat de dag heen?

Op het bedrand bedenk ik mij dat ik  weer ’n dag achter mij laat .Dat als ik mij ter plekke wil neerleggen om te gaan slapen.Heel even  komt de vraag  naar voren,.. wat gaat de dag of tijd vlug en waar gaat die heen? Uiteindelijk  als  mens  door  die tijd ,waar we het een en ander mee mogen maken.Niet alles gaat van een leien dakje, ook  wel geluksmomenten  te kennen en alles bij elkaar noemt men  dit levenservaringen .

Wij zijn samen onderweg en de  mensen die je  mag tegenkomen ,met een  voorbestemming  met uiteenlopende  redenen , hun achtergronden, uitspraken,gedachten en gevoelens.Al wat jij meemaakt ,het maakt jou tot wie jij bent.Jij bent  mens.
Hoe jij je manifesteert ,wie jij bent,hoe jij bent ,dat ben jij.En jij mag op deze aardbol het een en ander leren.De tijd zal het jou leren,… wie jij uiteindelijk mag zijn.

Het is heel wonderlijk dat een ieder het op zijn eigen manier invult, daarom de mens boeiend is.In tussentijd stappen mensen in en uit het leven ,het is een komen en een gaan.Daarbij  het hechten en het loslaten ,het houdt de gemoederen bezig .
Zo maakt een ieder zijn of haar eigen levensverhaal door de tijd .Maar  nu is de tijd gekomen dat ik mijn oogjes sluit.

Ik laat  de vraag aan mij voorbij gaan,hoop dat er morgen een nieuwe dag  komt ,als ’n nieuwe kans om verder te reizen door de tijd.
Het klokje tikt door ,…. een ieder geeft daaraan gehoor.

Welterusten.

 

Tijd komt en gaat heen,
wat houdt je op de been?
Morgen een nieuwe dag
hoop dat ik er zijn mag
Een dag is vlug voorbij
en daarom ik dit zei
Waar gaat de dag heen?
t geldt voor iedereen
Het zal jouw dag duren
daarbij ook de uren
Passend in levenslijn
’n dag verder en ouder zijn

Groet Plantster

2 gedachtes over “Waar gaat de dag heen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s