’n Bloemetje

p1170011
Bloemen zeggen mij veel, wat zegt het jou?

Heerlijk om even mij te ontladen,ik zit nu de blog wat bij te werken,’t heeft wel wat al zeg ik het zelf.Ik vind het onwijs leuk om er mee bezig te zijn.En  voor degenen die er iets in zien,… dat is al op zich  meer dan de moeite waard .Hoe of wat  ik beschrijf al of niet een zinnig onderwerp , ’n groeiproces  en ’t is maar net hoe het zich ontwikkelt.Hoe ik deze blog in ga vullen is ook voor mij zelf  ’n verrassing, juist daar geniet ik  van .

Het is nu in de  avond en wat de dag morgen brengt, laat ik op mijn pad afkomen.Deze dag wil ik afronden om hier een bloemetje te plaatsen. Voor een ieder die zich er in kan welbevinden en als afsluiter van vandaag.

Dank  je…, voor je belangstelling!

Groet Plantster

2 gedachtes over “’n Bloemetje

  1. Hoi Plantster

    Ik heb net bij jouw stukje van 16 november een reactie geplaatst,maar ik weet niet of die verzonden is.Nogmaals:wat een leuke blog.Ik heb hem weer helemaal bekeken en ik vind het echt knap:die prachtige foto’s en leuke,humoristische en gevoelige stukjes. Groeten Monique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s